57. Mecsek Rallye Nógrádi indulókkal!

A klasszikus mecseki pályák, idén nem csak a Historic EB-nek adnak otthont, hanem az ORB összes mezőnye is versenyzik majd rajta.

Az idei versenyektől eltérően, már június 14-én, azaz pénteken indul a verseny a Hatos – Trefortpusztai gyorssal. Az ORB, ORC és a Historic EB mezőnyére összesen 12 szakasz vár majd a két nap alatt. Az ORB2, ORB3 versenyzői pénteken letudják az 5, illetve 4 gyorsasági szakaszt.

Minden mezőnyben találhatunk Nógrádi neveket!

ORB-ben indul a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt kettős Skoda Fabia R5-el. Határ Attila, Kese Zoltánnal az oldalán a Peugeot 208 Rally4-el a Peugeot Kupában száll ismét harcba. Kocsis Imrének most is Bakos István navigál majd a Citroen C2R2-ben.

ORC-ben ott lesz Tóth Ottó – Kiss Martin kettős, a kék Lada VFTS-el. Visszatér ifj. Kerék György jobbján Schmidt Balázzsal, és persze a már megszokott Ladával.

az ORB2 mezőnyében láthatjuk a Lőrik László – Balogh Péter párost a zöld kockával.

Historicban láthatjuk a Varga Cigány Zoltán – Endrész István kettőst a cigi zöld BMW M3-al. A nemrégiben mikrofon végre kapott Pesti Tamás – Rojkovics Bianka Anna páros is ott lesz a Mecseken az Opel Astra GSi-vel.

ORB3-ban Szőllős Róbert Báttya ezúttal kölcsönben Faragó Istvánnak fog navigálni a neonzöld kockában! Ott lesz a rajtnál a Holecz András – Fodor Gábor kettős is a strandkorlátkék Peugeot 206-al.

Hajrá Nógrád!

Hivatalos oldal: https://mecsekrallye.com/

 

Author: rally24.hu