Velenczeiék nyerték a Székesfehérvár Rallye-t!

A Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros nyerte a 2024-es Székesfehérvár Rallye-t! Mondhatni az második szakasztól kezdve végig vezették a versenyt, megfontoltan az előnyt beosztva 22mp különbséggel elsőként értek a célba.

A Határ Attila – Kese Zoltán kettős nem volt sajnos ennyire szerencsés. Szombaton a Peugeot Kupa harmadik helyén autóztak, amikor harmadik szakaszon becsúsztak, és mire tovább tudtak menni bespájzoltak több mint 10 perc hátrányt. A második nap is folyamatosan a harmadik helyen autóztak, de sajnos nem tudták ledolgozni a tetemes hátrányt, így a kupa ötödik helyén értek célba.

A Kovács Gergő – Begyó kettős egész nap parádésan közlekedett a Székesfehérvár Rallye ORB2 mezőnyében. Sajnos az utolsó előtti szakaszon késtek a szervó problémája miatt, így a bezsebelt büntetéssel, az egy perces előnyből, egy perces hátránnyal lettek a P14 második helyezettjei.

Molnár Feri a Lada Kupa harmadik helyét szerezte meg Asztalos Márkkal az oldalán.

A Lőrik László – Fodor Gábor páros az ötödik szakaszon búcsúzott sajnos műszaki hiba miatt a P13 első helyéről.

ORB3-ban az abszolút 6., P13 kategória második helyén ért célba a Kerekes Bence – Szőllős Róbert Báttya kettős a fehér Lada VFTS-el.

Az első gyors etap lett az ORB3 mezőnyének, mert ellopták az átjátszó állomást verseny közben, így nem tudtak a sportbírók rádiózni. A harmadik szakasz is etap lett Kissék esése után, ahová Bencéék érkeztek elsőnek segíteni. Ilyenkor azt az időt kapják a versenyzők, ami az utolsó lefutott versenyző ideje volt adott mezőnyben. Szóval nem biztos hogy jól járnak azok, akik gyorsabban teljesítették volna az adott szakaszt.

A Holecz András – Kiss Róbert kettős az abszolút nyolcadik helyre hozta be a ‘strandkorlátkék’ Peugeot 206-ot.

Gratulálunk mindenkinek! Hajrá Nógrád!

Az OB szeptember elején folytatódik Győrben!

Eredmények: https://hauserresults.hu/live/live.php?er=public&ev=214

Fotók: Facebook, Rallye2.hu

 

Author: rally24.hu