II. WHB Győr Rally Nógrádi indulókkal!

2024. szeptember 6-8. között visszatér a II. WHB Győr Rally. Az idei versenyen valamennyi kategória rajthoz áll, sőt, az ORB, ORC, HISTORIC, ORB2 és ORB3 mellett a CEZ bajnokság versenyzői is megmérettetik magukat a háromnapos rendezvényen.

A tavalyi év során is pazar helyszíneket érintett a rali útvonala, ám az idei évben egy kis változással készülnek a rendezők. Annyi biztos, hogy a tavalyi versenytől eltérően az idén a szombati napon rendezik az egyik legnépszerűbb gyorsaságit, a Rábaringet. A szakasz rengeteg izgalmat tartogat, amit az ugratók, az ikonikus döntött kanyar és a változatos útfelületek garantálnak.

A másik újítás a vasárnapi belvárosi szakaszt érinti, amely nem csak a nézőkre fókuszál, hiszen a tempósabb részek, az izgalmas kanyarok és a körforgalmak a versenyzők számára is élvezetessé teszik a belvárosi gyorsot.

Több Nógrádi is leadta nevezését a versenyre!

ORB1-ben indul Velenczei Ádám, Vánsza Zsolttal az oldalán Skoda Fabia R5-el, akik harmadik helyen állnak az ORB abszolútban és az RC2-es géposztályban is.

Szintén indul a Győr Rally-n a Határ Attila – Kese Zoltán páros a Peugeot 208 Rally4-el. Ők jelenleg a második helyen állnak több kategóriában és a Peugeot kupában is. Ez nagyon szép eredmény, hiszen a négyből egy versenyen kiestek, ahol így nem szereztek pontokat. Még két verseny hátra van a bajnokságból. Szóval van esély akár a győzelemre is!

ORB2-ben ott lesz a Molnár Ferenc – Asztalos Márk kettős Lada VFTS-ükkel, akik a P12 harmadik helyéről folytatják a pontok gyűjtögetését.

Rónavölgyi Endre mellé ezúttal a tavalyi bajnok navigátor, a szécsényi Percze Nándi ugrik majd be. Endréék jelenleg a bajnokság második helyén állnak a Honda Civic Type-R-el.

Historicban láthatjuk majd a Pesti Tamás – Rojkovics Bianka Anna kettőst az Opel Kadett Gsi-vel.

ORB3-ban rajtol majd a Kerekes Bence – Szőllős Róbert Báttya Lada VFTS hármas. Ők az abszolút 6. hely mellett a P13 kategória 3. helyén állnak jelenleg a bajnokságban. Ide adta le nevezését a Holecz András – Kiss Róbert páros is Peugeot 206 – osukkal, valamint a Bódi Gábor – Holtner István kettős is Trabantjukkal.

Információk és tudnivalók az eseményről:

A színes programoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számításait az idei II. WHB Győr Rallyn. Friss információkért, tudnivalókért érdemes követni a rali Facebook és Instagram oldalát, valamint a saját weboldalukat, ahol megtalálhatóak a kijelölt szakaszok és a rendezvény részletei. Sok meglepetéssel és extra tartalommal készülnek a szervezők 2024. szeptember 6-8 között, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fiatalok, a családdal érkezők és az elhivatott rajongók is jól érezzék magukat! Hajrá Nógrád! 

Live timing: https://hauserresults.hu/live/live.php?er=public&lang=hu&a=12,13

Live radio streaming: https://onlinestream.live/rallye-radio/online/5928-1

Amennyiben a versenyre kilátogattok kérjük vigyázzatok a saját és mások testi épségére, és a pályák szélén megfelelő helyre álljatok! 

Legyél biztonságban, vigyázz magadra!

Author: rally24.hu