Márton Imre Fidó lett 2018-ban a Hobby Rally Cup magyar bajnoka!

Márton Imre Fidó többféle járművel is versenyezett ebben az évben, végül megnyerte a Magyar kupát, az A4 kategória és a MASTER kupa harmadik helye is az övé lett!Kérlek értékeld a 2018-as HRC szezonod!
Jól indult az idei szezon, egy jól felkészített BMW E46 xi-vel vágtam neki az első 4 versenynek, amiből az első hármat meg is nyertem.

A negyediken volt műszaki problémánk így csak a második helyet csíptem el. Aztán sajna eladtam a BMW-t, és jobb híjján az ötödik versenyt a feleségem VW Golf IV 4 Motion-jával teljesítettem. Itt a 3. helyen végeztem. A hatodik versenyen pedig a jó öreg Lada 2107-et próbáltam (ezúttal) időre terelgetni. Így összességében sikerült a Magyar kupában az első helyre felállnom, az A4 kategória harmadik, és Master kategória 3.helyét is megszereztem mindezek mellé.

Melyik volt az a verseny amelyikre szívesen emlékszel vissza az idei HRC sorozatból és melyik az amelyiket elfelejtenéd?
A kedvenc versenyem az éjszakai volt, amit a Ladával teljesítettem, és az A4 kategória dobogó felső fokára állhattam, de igazából mindegyik tetszett, és itt ragadom meg az alkalmat, hogy gratuláljak a szervezőknek a színvonalas verseny rendezésekért!

Milyen terveid vannak jövőre?
Jövőre vagy egy e46 330i-vel, vagy a Ladával egy kis motorfejlesztést követően szeretmék idulni.

Kik segítik a versenyzésedet?
Köszönöm a támogatást a feleségemnek, a keresztfiamnak, és a barátaimnak, és gratulálok az összes versenyzőtársamnak az egész éves eredményekért!

Köszönöm, gratulálok és találkozzunk jövőre!

Author: rally24.hu