Maiczen Ákos, BMW E36-al az idei Hobby Rally Cup bronzérmese és…

Maiczen Ákos egy BMW E36-al szerezte meg a 2018-as Hobby Rally Cup abszolút harmadik helyét, az A4 kategória bajnoki címét és a második legjobb magyarként is végzett.Kérlek értékeld a 2018-as HRC szezonod!
Szerintem az idei év nekem a lehető legjobban sikerült. Végig nagyokat csatáztunk a kategóriában és a magyar kupában is.

Az utolsó versenyig hárman esélyesek voltunk a győzelemre Fidóval (Márton Imre) és Ádámmal (Bíró Ádám). Az A4 kategóriát sikerült megnyerni, a magyar kupában pedig meg lett a 2. hely. Azt nagyon sajnálom, hogy Fidónak (Márton Imre) év közben autót kellett váltani, amíg ő is az eredeti autójával ment (BMW), sokkal izgalmasabb volt a verseny.

A szezon elején nekem sokkal nehezebb volt versenyezni, mint a vége felé. Tavasszal sok volt az esős verseny, és ezt nehéz megoldani egy erős hátsókerekes autóval, rossz gumikkal.

Mik a terveid jövőre?
Jövőre is szeretnék indulni ezeken a versenyeken, de az nem biztos hogy az egész szezon összejön. Volna mit csinálni az autóval, lassan két éve csak nyomjuk neki minimális karbantartás mellett, és ez már meg is látszik rajta.

Kik segítik a versenyzesedet?
Lényegében egymást segítjük Bíró Ádámmal, itt említeném még meg Kiss Sándort, aki el lát minket gumikkal.

Köszönöm, gratulálok és találkozzunk jövőre!

Author: rally24.hu