Bíró Ádám az idei HRC harmadik legjobb magyarja!

Bíró Ádám egy BMW E36-al szerezte meg idén a Hobby Rally Cup Magyar kupájának harmadik, és az A4 kategória második helyét.Kérlek értékeld a 2018-as HRC szezonod!
Összességében elégedett vagyok az idei évvel. Pár technikai problémán kívül az autó rendben volt, mindig beértünk a célba.

Egyszer az új gömbfejek nagyon megszívattak kb fél kör után kiszakadtak.
Hazaszaladtam a két bontott lengőkarért és azzal fejeztük be a versenyt.
Ha jól emlékszem a harmadik versenyen a lengéscsillapító toronyszilent átszakad aminek az lett a következménye hogy eltört a féltengelycsukló, ekkor az utolsó Master kört már em tudtuk befejezni. Szerencsére az a4 kategória köreit kibírta.

Melyik volt az a verseny amelyikre szívesen emlékszel vissza az idei HRC sorozatból és melyik az amelyiket elfelejtenéd?
Igazából nem tudnék kiemelni egy versenyt sem.
Az összesre szívesen megyek mivel egy jó kis magyar csapat alakult ki. Valakivel csak ezeken a rendezvényeken találkozom, még is onnan folytatjuk ahol 1 hónapja abbahagytuk a beszélgetést.
Nyilván a nap végén egy jó eredménnyel boldogabban térek haza, de ha nem jó az eredményem akkor sem szomorkodom mivel autóztam egy jót. Sajnos itthon már szinte alig van lehetőség autózni, a Visontás korszak is végetért.

Mik a terveid jövőre?
Az idei évben szerettem volna megmérettetni magam ezért minden versenyen ott voltam.
Párszor előfordult, hogy egy átdolgozott éjszaka után mentem a pályára.
Jövőre is a HRC lesz az előtérben de nem biztos, hogy minden versenyen ott leszek, a BMW marad.

Kik segítik a versenyzesedet?
Kiss Sándor autógumi műhelyét mindenképp megemlíteném. Mivel új gumikra nem voltak lehetőségeink, az autóstársaink cserére ítélt abroncsaiból szokott nekünk válogatni és felrakni a kocsira.

Köszönöm, gratulálok és találkozzunk jövőre!

Fotók: VKcentrum.sk, HRC

Author: rally24.hu