RSDS 2018 díjkiosztó

2019. január 19-én rendezte a Rally Klub Dolná Strehová a Rally Show Dolná Strehová 2018-as bajnokságának díjkiosztóját Nagykürtösön.A gálán a díjazottak mellett azok családjai, és barátai is részt vehettek, így körülbelül 170-en élvezhették a több fogásos vacsorát, a borkóstolót, az élő zenét és még számos dolgot, amellyel a rendezők megpróbálták lenyűgözni az egybegyűlteket. A díjak kiosztására késő este került sor, amelyen számos nógrádi versenyző kupát vehetett át.

A hölgyeknél ezüstöt szerzett Vízvári Vivien, aki egy Peugeot 306-ot terelgetett a tavalyi szezonban. A juniorok versengését Kerekes Bence nyerte egy Skoda Feliciaval. A1 kategóriában Tóth Csaba lett a második Suzuki Swiftjével, még A2-ben Junghaus Roland a harmadik helyet szerezte meg egy Ladával. A szériaautók első géposztályában Vízvári Vivien szintén második lett Peugeot 306-jával. A hátsókerekes kategóriát Junghaus Roland nyerte, itt a harmadik helyen Reznicsek Balázs végzett, mindketten Ladát hajtva.

Gratulálunk minden helyezettnek!

Az idei szezon 2019. február 9-én indul a már megszokott alsósztregovai reptéren, ahová nem csak a versenyzőket várják szívesen, hanem a nógrádi szurkolókat is!

Author: rally24.hu