Reznicsek Balázs – a 2018-as RSDS AZ kategóriájának bronzérmese

Reznicsek Balázs neve inkább a sífutás,- vagy a biatlonokról lehet ismert, nemcsak többszörös magyar bajnok mindkét sportágban, hanem több külföldi világversenyen is letette már névjegyét 7 éves kora óta, amióta űzi eme sportokat.Testvére révén került az autósport közelébe, 2016-ban kezdte a versenyzést, és mondhatjuk nem ügyetlen ehhez a szakághoz sem, hiszen 2018-ban a Rally Show Dolná Strehová AZ kategóriájának bronzérmét szerezte meg.

Hogyan értékeled a 2018-as szezonod?

Szerintem magamhoz képest elég jó sikerült, tesóm autójával mentünk ketten, örülök neki hogy sikerült ilyen jó eredményt elérni az év végén.

Melyik verseny tetszett a legjobban a tavalyi bajnokságban?

Nekem az összes verseny tetszett,  azért megyek ilyen versenyeken, hogy tapasztalatot szerezzek, meg persze hogy egy jót autózzak.

Elkezdődött az idei szezon, mire lesz esélyed szerinted, hogy érzed, így az első verseny után?

Decemberben vettem egy új autót, és ez volt vele a második versenyem. Mondhatom még meg kell szoknom, persze azért reménykedem tudok majd jó eredményeket elérni vele, megpróbálok minden versenyen résztvenni.

Apropó, ha már itt tartunk mit tud az új verda?

Ez egy LADA 2107, elég jól felszerelt 1.6-os motor, tolókerekes váltó, speer difi, jó futómű… rendes gépkönyves versenyautó.

Milyen versenyeket tervezel ebben az évben?

Ha az időm úgy engedi akkor megpróbálom a szezont végig versenyezni, de tervben van egy komolyabb verseny is.

Kik segítik a versenyzésed?

Szeretném megköszönni tesómnak, és a többi havernak akik sokat segítenek a versenyzésben.

Gratulálok, és sok sikert 2019-re is!

Fotók: MAGIO Photography

Author: rally24.hu