SRT Laktanya Szlalom – Tóth Csaba újra diadalmaskodott kategóriájában!

Mielőtt bárki is megkövezne… igen… már megint Tóth Csaba! 🙂

Van miről írnunk… ugyanis itt indult két olyan nagyon tehetséges nógrádi pilóta Csabi mellett Bozó Bence, akik mondhatjuk hétről-hétre, versenyről-versenyre szállítják a legjobb nógrádi eredményeket. Megemlíteném még a szintén megyei Daróczi Ádámot, aki sajnos egy kis malőr miatt nem tudta megmutatni mire is képes Lada VFTS-ével a június 30-án rendezett SRT Laktanya Szlalomon amit az I.E.J. Kupáért rendezett a Speed Rally Team a váci Laktanya területén.

Tóth Csaba a Suzukival megszerezte a kategória és a Suzuki Kupa győzelmét, és az abszolút 10. helyet is magáénak tudhatta:

Jól sikerült a verseny, a kategóriát, és a Suzuki Kupát is sikerült megnyernem. A szokottnál több Gti Suzuki állt rajthoz, aminek örültem, mert így tudok információt szerezni, hogy hol is állunk a többiekhez képest, és örülök az eredménynek. – összegzett Csaba.

Bozó Bence két kategóriában is indult, végül Ladájával a T4 kategória ezüstös fokára állhatott fel a dobogón:

A pálya jó volt, jó autók is voltak: Rallye1, Rallye2, és Rallye3-ból is. Nekem a pálya új volt, és el lett óvatoskodva az első pár futam.  A motor se ment úgy ahogyan az elvárható lett volna. A hangulat viszont jó volt. – mondta el az ipolytarnóci versenyző.

Eredmények: Nadi Videó

Author: rally24.hu