Boros Bernárd ezüstöt szerzett kategóriájában a Bázis Szlalom idei évadában.

Boros Bernárd régóta benne van az autósport körforgásában, idén ült egy komplett szezonra a volán mögé a mezőkövesdi Bázis Szlalom versenyein, ahol rögtön az első évben a nagyszerű ezüstös helyet szerezte meg az utcai autók mezőnyének kettes kategóriájában!

Hogyan kerültél kapcsolatba a versenyzéssel?

Mindig is szerettem az autósportot, sokat jártam versenyre barátaimmal és haverokkal! Gyerekkori barátom régóta versenyzik, vele indult minden! Segítettem felkészülni neki, ha kellet verseny előző napjáig szereltünk. Sok éven keresztül összedolgoztunk. Innen indult minden!

Értékeld az idei évet?

Mezőkövesd, Bázis Szlalom Kupasorozat 2019-ben az S2 kategória 2. helyezését értem el!
Az idei év az nem volt rossz, úgy gondolom és érzem. S2 kategória, hét versenyből, négy versenyen dobogós helyezést szereztem. Voltak problémák az októberi verseny előtt két nappal hengerfejtömítést kellet cserélni, de sikerült kijavítani a hibát, így szombati versenyen már indulhattam.

Mesélnél az autóról?

Suzuki Swift 1.3 széria. Minden gyári benne! Idén sok minden cserélve lett rajta, komplett első futómű, fék, lengőkarok, stb…

Mivel a széria kategória megkövetelte, hogy benne legyen minden ami gyári tartozék, így a gumi is széria utcai volt jelen esetben.

Melyik az a verseny amelyik a legjobban megmaradt emlékezetedben az idei évből?

Nekem nagyon tetszett az összes verseny amin idén indultam, de a legjobban a júniusi verseny tetszett, sok nógrádi versenyzővel együtt egy pályán. Jó hangulat , jó nagy csapat! Megmutattuk Borsodban, milyenek a nógrádi pilóták. Közös csoport kép is készült szuper nap volt!

Kik segítik a versenyzésed?

Idén sokan segítettek abban hogy ez az év megvalósuljon. Szeretném meg köszönni a szponzoromnak, szerelőimnek, akik ha baj volt hívtam őket, és mindent eldobva segítettek bármikor. Barátaimnak, ismerőseimnek akik beszerzésben segédkeztek. Köszönöm a családomnak és Fodor Krisztiánnak, aki szuper pályát hozott össze nekünk!

Mit tervezel jövőre ?

Van pár ötlet és tervem a jövőre nézve. Mindenképpen szeretnék a Japán technikánál maradni, de majd kiderül hogyan tovább. 2020-ban egy másik autóval tervezek versenyezni.

Gratulálok, és találkozzunk a jövévi sorozaton is!

Fotók: Pánya, Rallymedia.tk, Zola Racing Media, Koppány Dávid, Atiboy

Author: rally24.hu