Nógrádi sikerek a Szilveszter Rallye-n!

Összesen 6 gyorsasági szakasz és 53km várt az indulókra a 21. Szilveszter Rallye-n, amelyet már évek óta a Hungaroringen és környékén rendeznek meg. Az évek óta népszerű versenyen közel 180 páros állt rajthoz, a nógrádiak mellett a WRC2 idei világbajnoka Kalle Rovanpera is tiszteletét tette.

A legjobb nógrádi a szécsényi Vincze Ferenc – Szőke Tamás kettős lett, aki már a 2020-as szezonra tesztelt egy VW Polo GTi R5-t, és nem mellesleg az abszolút 3. helyre hozta be az autót.

Az abszolút 5. helyen végzett a szintén szécsényi Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt – Citroen C3 R5 trió.

A Molnár István – Fekete Zsolt kettős az abszolút 11. helyre hozta be az EVO 6-ost!

A vanyarci Tim Gábor – Gyarmati Dávid páros, a leporolt Nissan Sunnyval megszerezte a H/8 kategória győzelmét, és nem mellesleg az abszolút 21. helyre hozta be a Nissant!

A Szilágyi Patrik – Deák HenriettaBMW M3 hármas sajnos csak az első napi szakaszokat tudta teljesíteni.

A Gyenes Attila – Tóth Viktor páros, az első gyorson még nyerte kategóriáját a BMW-vel, de motorprobléma miatt kénytelenek voltak kihagyni a második szakaszt, így másnap a szuperrali szabályainak értelmében 11 perc büntetéssel folytatták. Hiába autóztak rendre második időket a kategóriában, a 11 percet lehetetlen ledolgozni, ráadásul az utolsó gyorson kaptak egy defektet így a kategória 7. helyén végeztek.

Gratulálunk mindenkinek! 

Eredmények: https://q8oils.rallylive.hu/21-szilveszter-rallye-2019/

(Fotók: PhotoCSN, DuEn, Vincze Ferenc fb, Velenczei Ádám fb, Deák Henrietta fb, Tim Gábor fb. )

Author: rally24.hu