Oroszki volt a leggyorsabb nógrádi Mezőkövesden!

165-en rajtoltak el a hétvégi Bázis Szlalom elnevezésű versenyen, amelyet a Speed Rallye Team a mezőkövesdi reptér aszfaltján rendezett. A négy futamból a legjobb három adta a végeredményt.  A maroknyi nógrádi csapatból a leggyorsabb ezen a vasárnapon Oroszki Tamás volt BMW-jével, ő az abszolút 8. T5 kategória 5, Túra 6., HH kupa 5. helyén ért célba!

Mögötte abszolút 9. helyen végett Kadlót Józsi szintén egy BMW-vel, ő a T5 kategória 6., Túra 7., és a HH kupa 6. helyezettje lett.

Kilczin Zsolt a 12. helyre hozta be a Skoda Feliciát, még a kategóriáját és a Front 2WD 1.6 – kupát is  nyerte, a Túrások mezőnyében 10. helyen ért célba.

Abszolút 13. lett Tóth Csaba egy Suzuki Swift GTi-vel. Megnyerte a Suzuki Kupát, T2 kategóriában a második, Túrában a 11. helyen ért célba.

Faragó Gábor az abszolút 47., T6 kategória 2. helyére hozta be a BMW-t, a 16. legjobb hátsókerekes lett, és a Túra 33. helyén végzett.

Morgenstern Erik sikeresen teljestítette a tesztet Ladájával…

Kórós Lackó motorproblémák miatt idő előtt be kellett fejezze a küzdelmeket.

Gratulálunk a díjazottaknak, az eredmények itt megtekinthetők:https://live.nadi.video.hu/race.php?raceId=20200607srt&lang=hu

Fotók: Saját, F.D., Borsod Rally 

Author: rally24.hu