Határ Attila nyerte a HRC idei első fordulóját!

2020. június 20-án rendezték a Hobby Rally Cup 2020-as évadjának első versenyét a felsőzellői Rally Parkban!

Több mint 60 versenyző gondolta úgy, hogy összeméri tudását a 3 futamban az ellenfelekkel. Több mint 20 nógrádi állt rajthoz ezen a viadalon.  A versenyt a salgótarjáni Határ Attila nyerte Peugeotjával.

Lássuk a további eredményeket:

A1 kategóriában a negyedik helyen végzett Józsa István egy Skoda Favorittal, A2-ben második lett Lakatos Attila Peugeot 106-al, 6. Bodor Norbert egy Mazdával, még hetedik helyen Boros Csaba végzett Peugeot 205-ével. Ebben a kategóriában 8. Balogh Miklós Honda Civic-el, 10. Úrvölgyi Tamás szintén egy Honda Civic-cel.

Józsa István – Skoda Favorit

Lakatos Attila – Peugeot 106

Az A3 kategóriát Vízvári Vivien nyerte Peugeot 306-al, A4-ben Bíró Ádám lett a legjobb BMW-vel (ő egyébként abszolút második helyen is végzett), még a harmadik helyre Maiczen Ákos futott be szintén egy BMW-vel.

A Skodások között Vilim Zsolt lett a harmadik, Lada Kupában Éhn Dániel a második, Vízvári Szabolcs a harmadik helyen végzett. Mögöttük Márton Imre Fidó, jött be a negyedik helyre, Szabó József a hetedik, Huszár Gábor a 10., Nagy Tamás a 12. helyet tudhatta magáénak ezen a hétvégén!

A lányok között a leggyorsabb Vízvári Vivien volt Peugeot 306-al, harmadik helyen Hrubecs Renáta végzett egy Ford Pumával.

Vízvári Vivien – Peugeot 306

A juniorok között Nagy Tamás ért be a harmadik helyre egy Ladával,

Nagy Tamás – Lada 2105

A Master (csak versenygumi) küzdelmeit három nógrádi nyerte: 1. Határ Attila- BMW, 2. Bíró Ádám – BMW, 3. Maiczen Ákos – BMW. Ők így ebben a sorrendben a Magyar Kupa dobogósai is!

Bíró Ádám – BMW

Gratulálunk nekik!

További eredmények: http://www.hrc.erc.sk/PDF/hrcvysledky2062020.pdf

Fotók: Zola Racing Media

 

Author: rally24.hu