Nógrádi győzelem az Eger Rally-n!

Két nap, 11 gyorsasági szakasz szerepelt az idei Eger Rally két napos programjában, amelyet szeptember 5-6. között került megrendezésre. Az ORB és a Rally2 idei harmadik állomásán Eger és környékén rendezett viadalt, a szécsényi Vincze Ferenc – Bacigál Igor páros nyerte Skoda Fabia Rally2 EVO versenyautójukkal. Mögöttük a szintén szécsényi és hasonló autóval versenyző Velenczei Ádám – Szőke Tamás kettős végzett 6,8 mp- el lemaradva!
Abszolút 20., az ORC és géposztályuk 4. helyén a Molnár István végzett, oldalán Salgótarján polgármesterének Fekete Zsoltnak a vezényletével, a Mitshubishi Lancer EVO 6-al.
Strider Zoltán – Apkó András – Peugeot 208 R2 trió az abszolút 37. , kategória 10. helyen végzett Egerben.
Rally2-ben a 11. helyre érkezett a Berta József – Losonczi Csaba kettős, akik Hondájukkal megszerezték kategóriájukban a második helyet is!  Abszolút 13. helyen végzett a Molnár Ferenc – Czinege László – Lada 2106 hármas, a Lada Kupa 7. helyére volt elég ez a teljesítmény, amely egy árokjárással együtt is szép eredmény.
Az Ivony Csaba – Kiss Norbert kettős az abszolút 22., kategória 4. helyére hozta be a BMW-t
Abszolút 24. kategória kategória 3. helyen ért a célba az Illés Zoltán – Diósi János kettős Peugeot 206-ukkal.
Az egyedi rajtengedélyesek között a dobogó harmadik fokára állhatott a Borza Balázs – Borza Gyula – Lada 2107 hármas.
Baranyai Tibor, Bakos Istvánnal az oldalán az R2 P13 kategória 8. helyén végzett a LADA VFTS-el, ők egy ízben korai rajt miatt kaptak 4 perc büntetést.
Balogh Péter – Lőrik László kettős rögtön az első szakaszon estek be, így nekik rövidre sikerült az Eger Rally 2020. Még rövidebbre sikerült a Határ Attila – Éhn Dániel párosnak, akik sajnos a Peugeot motorhibája miatt nem tudtak indulni a versenyen.
Historic mezőnyében a dobogó harmadik fokára állhatott a Kreicsi Bálint – Lieszkovszky Gábor – páros egy BMW 320-al. Ők egyébként a kategóriájuk második helyét is megszerezték!
 
Gratulálunk mindenkinek! 
Folytatás október második hétvégéjén a Vértes Rally Rally-n!
Author: rally24.hu