Vértes Rally nógrádi indulókkal!

2020. október 10-11 között rendezik az ORB soron követkető futamát a TAXI4 Vértes Rally-t!  Az aszfalt verseny a Fehérvár Rally pályáit örökölte, amelyen a Rally1 mezőnyére összesen 126km gyorsasági vár.
A nevezési listán ott találjuk Vincze Ferencet- Bacigál Igorral az oldalán, Velenczei Ádámot – Szőke Tamás navigálásával. (Ők mindketten Skoda Fabia R5-t hajtanak) Ha a nevezési listának lehet hinni, akkor visszatér ezen a versenyen Rafael Tamás – Pap Tamással az oldalán, a már ikonnak számító Porsche GT3-al. Strider Zoltán, ezúttal is a nógrádi Apkó Andris navigálásával veszi fel a versenyt az RC4-esek között a Peugeot 208 R2-vel. Oroszki Tamás az ORC- mezőnyében indul a BMW e46-al.
Rally2-ben láthatjuk Berta Józsefet, Losonczi Csaba diktálásával, a már bemutatott Hondával, az Ivony Csaba – Kiss Norbert – BMW 318Ti trió szintén indul a versenyen, és a Salgót motorhiba miatt kihagyó Határ Attila – Éhn Dániel kettős nevét is a listán találjuk, akik Peugeot 306 S16-al szállnak majd harcba.
Historicban a dobogért harcol újra a „kiscápával” a Kreicsi Bálint – Lieszkovszky Gábor kettős.
Szurkoljunk nekik!
Műsorfüzet:
Author: rally24.hu