Karácsonyi üdvözlet! – 3. rész – Borza Balázs – Borza Gyula – Lada 2107

Rendhagyó év volt 2020… Mint megszokhattátok év végén a bajnokságokban dobogós versenyzőkkel riportokat készítünk, ám mivel idén több bajnokság is elmaradt, így rendhagyóan kérdeztük a versenyzőket is…

 

Borza Balázs – Borza Gyula – Lada 2107

Az idei évre nagyon rákészültünk teljes átalakításon esett át a kocsi. Szerettünk volna a Rally 3 bajnokság versenyein elindulni de sajnos eléggé kevés verseny lett megrendezve. Ezért év közben még faragtunk egy kicsin a kocsin, és Rally2 egyedi rajt engedéllyel rajthoz álltunk Egerben.

Az első versenyünk Domahazán volt Rally3 P12 kategóriában. Hálistennek kisebb technikai problémákat félretéve jól éreztük magunkat.

Utána jött a Salgó Rally, ami nekünk helyi verseny, de sajnos R3 nem indulhatott, ezért előfutóként indultunk, gondoltuk minél többet tudunk menni a kocsival annál több esélyünk van a mezőnyben helyezést elérni. Ez a verseny sajnos nem tartott a végéig mert a Gy5-ön eltört a féltengelyünk.

Ezt követte számunkra az Eger Rally, ahol rajthoz tudtunk állni az egyedi rajtengedélyesek között. Mindig szeretünk Egerbe menni. Nagyon élveztük a versenyt jól működött minden. Most mentünk először igazán Slick gumival, így még puhatolóztunk az elején. Végül sikerült harmadik helyre feltornászni magunkat. Nagyon örültünk neki, és még szeretnénk pár szép helyezést a jövőben is elérni.

Köszönjük nektek is hogy egész évben nyomon követtétek a versenyeket. Kívánok nektek és minden Rally fanatikusnak Kellemes és Boldog Ünnepeket!

 

Fotó: Bittó Zsolt

Author: rally24.hu