Karácsonyi üdvözlet! – 4. rész – Bodor Norbert, Boros Csaba, Úrvölgyi Tamás

Rendhagyó év volt 2020… Mint megszokhattátok év végén a bajnokságokban dobogós versenyzőkkel riportokat készítünk, ám mivel idén több bajnokság is elmaradt, így rendhagyóan kérdeztük a versenyzőket is…

Bodor Norbert – Bodor Fanny – Mazda 323

2013-ban  abbahagytam a versenyzést, de tudtam hogy nincs vége! A nagyobbik lányom Fanny, bíztatott, hogy térjek vissza a versenypályára, ekkor már tudtam, hogy ő lesz aki mondja az itinert! Hát nem fél, apja lánya, 2020ban az első versenyünk szlovákiában Felsőzellőn volt, ahol ötödikek lettünk a kategóriában. Már ekkor látszott, hogy hiába vagy rutinos róka, hisz Opellel már lenyomtam 27 versenyt, de itt hiányzik a motorerő! Aztán jöttek a többi versenyek, mindig hoztunk haza pontot, de engem mindig zavart, az hogy nem elég erős az autónk. A legjobb versenyünk talán a két napos szlovák rallysprint volt, ott negyedikek lettünk a kategóriában! Aztán a legutolsó versenyünk egy országos kategória harmadik hely volt! De nagyon hiányoznak nekem a legendás Kobak versenyek is!  Jövőre is folytatjuk, hajrá!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!

 

Boros Csaba – Peugeot 205 Gti

Az autót folyamatosan fejlesztjük, úgyhogy ezt az évet tesztelésre szántuk, hogy melyik szakág fekszik a legjobban. A két napos szlovák ralisprint nagyon tetszett. Maradunk a ralinál. Jövőre szeretnénk  szlovák ralisprint versenyeken indulni, vagy esetleg szlovén, horvát, osztrák sprint versenyeken.

Mindenkit üdvözlünk, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket , Boldog Új Évet Kívánok, és találkozunk jövőre valamelyik pálya mellett.

 

Úrvölgyi Tamás – Honda Civic

Nagyon jó volt az egész év, nagyon tetszett minden verseny, és nagyon jók voltak a verseny rendezések is. Jövőre remélem minél több versenyre tudunk majd menni.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek, és remélem az Új Évben legalább ennyien fogtok szurkolni és szeretni a ralit mint idén!

 

Elmesélnéd Te is a szezonod? Üzennél az olvasóknak? Keress minket Facebook oldalunkon privát üzenetben! Köszönjük!

Fotó: Zola

Author: rally24.hu