Karácsonyi üdvözlet! – 5. rész – Kerekes Bence, Gabora Imi, Huszár Gabi

Rendhagyó év volt 2020… Mint megszokhattátok év végén a bajnokságokban dobogós versenyzőkkel riportokat készítünk, ám mivel idén több bajnokság is elmaradt, így rendhagyóan kérdeztük a versenyzőket is…

 

Kerekes Bence – Lada VFTS

Az idei évet egy teljesen új építésű, full homológ Lada VFTS-el kezdtem, ami már rég óta nagy álmom volt. Szereztem egy első és három második helyet a junior kategóriában, Szlovákiában. Későbbiekben szeretnék menni Rally3 vagy Rally2-ben, az autó ennek alapján lett építve, viszont az életkoromból adódva jövőre még maradnak az amatőr, zártpályás versenyek. Szlovákiában és Magyarországon is szeretnénk egyaránt indulni.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

 

Gabora Imi – Lada 2101

Az idei évben elővettük a régi autót a kertből, és dobtunk bele egy motort váltót, ülést, hogy mehessek egy Strehovát, aztán később mentem egy FRT laktanyát… ,ami a sok munka mellet maximálisan kielégített. Az idei szezonról ennyit, gőzerővel készül a másik gép, szintén 2101, ami ha minden jól megy nyárra készen is van, aztán egy pár versenyre ellátogatunk, amikről még nem maradtunk le.

Addig is kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok a TTS személyében is!

 

Huszár Gábor  – Lada 2107

Az idei évben fejlesztgettük az autót, elég sok új dolog került az autóba, már elég jól összeállt és élvezetes volt vele a versenyzés, de sajnos év végére történt vele egy , jelentőse megpecsételte az autó jövőjét. Mindennel azon leszünk hogy minél hamarabb helyreállitsunk mindent, és jövőre egy újra ütőképes autóval tudjunk rajthoz állni a szlovák, illetve az FRT kupasorozatban.

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket es Autoversenyzésben Gazdag Új Évet Kìvánunk!

 

Elmesélnéd Te is a szezonod? Üzennél az olvasóknak? Keress minket Facebook oldalunkon privát üzenetben! Köszönjük!

 

Fotók: Bigbeni, Duen

Author: rally24.hu