Karácsonyi üdvözlet! – 6. rész – Vincze Ferenc, Tim Gábor

Rendhagyó év volt 2020… Mint megszokhattátok év végén a bajnokságokban dobogós versenyzőkkel riportokat készítünk, ám mivel idén több bajnokság is elmaradt, így rendhagyóan kérdeztük a versenyzőket is…

 

Vincze Ferenc –  Bacigal Igor – Skoda Fabia Rally2 Evo

Nem kezdtük rosszul a szezont. Sokáig vezettük is a bajnokságot. Majd az utolsó 2 versenyen technikai hibák fosztottak meg a bajnokság 1. helyétől.

Nem vagyunk tőle boldogok.  Jövőre próbálunk szépíteni, ha tudunk menni!

Boldog Karácsonyt , és Boldog Új Évet kívánok!

 

 

Tim Gábor – Suzuki Swift

Az idei év rendkívül nehezen indult, hisz a Rally2-ben terveztem a folytatást, de pandémia betörésével egy időben kiderült, hogy nem tudok részt venni a bajnokságban.

Az utolsó pillanatban érkezett ajánlat az FIA Swift Cup Europe promóterétől Burkus Egontól, amivel éltem köszönhetően a támogatóimnak és menedzseremnek, Bende Imrének.

Idén visszatértem a pályaversenyzés világába, ráadásul egy nemzetközi mezőnyben. Már az első versenyhétvégén sikerült két versenyt is megnyerni a Salzburgringen, és végül az egész szezon során vezettem a bajnokságot. Összesen 14 versenyen 7 futamon sikerült győzni, és csak három futamon nem sikerült dobogóra állni.

Mindenkinek köszönöm akik segítettek ebben, hogy ott lehettem a rajtrácson, és megnyerhettem karrierem hatodik bajnoki címét.

Tudom, ez az év sokaknak rendkívüli kihívásokat és veszteségeket okozott, remélem lassan kilábalunk ebből szörnyű időszakból és újra találkozhatok ismerősökkel, szurkolókkal a versenypályákon.

Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Author: rally24.hu