Karácsonyi üdvözlet! – 7. rész – Tóth Csaba, Szilárcsik Gergely, Molnár Tamás

Rendhagyó év volt 2020… Mint megszokhattátok év végén a bajnokságokban dobogós versenyzőkkel riportokat készítünk, ám mivel idén több bajnokság is elmaradt, így rendhagyóan kérdeztük a versenyzőket is…

 

Tóth Csaba – Suzuki Swfit Gti

Az idei év sajnos a vírus miatt rövidre sikerült, de ahol tudtam indultam. Sztregován kategória 1. abszolút 2.helyen állok, így csalódott vagyok, hogy nem folytatódott a sorozat. Remélem jövőre tudjuk folytatni a versenyzést, és teljes szezont menni.

Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

 

Szilárcsik Gergely – Lada 2105

Először is köszönöm a felkérést. Sajnos a 2020-as év nem úgy alakult ahogy terveztük. Idén csak Szlovákiában Strehován tudtunk menni, ami nem is volt baj, mert az autó csak így év végére állt össze teljesen. Jövőre szeretnénk FRT versenyeken is rajthoz állni, de Strehovát továbbra sem hanyagoljuk, mert nagyon megszerettük azt a jó kis baráti-versenyzői közösséget. Eddig saját magunk és a nézők szórakoztatására autóztunk, de szeretnénk jövőre nagyobb versenyeken időre is autózni.

Szeretném megköszönni a sok-sok segítséget és támogatást elsősorban családomnak, barátaimnak (Rozgonyi Tamás, Molnár Tamás, Kovács Bálint, Dóra Norbert) és még rajtuk kívül sok embernek.

Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

 

Molnár Tamás – Skoda Felicia FZR

Sajnos az év nagyrésze „kurtára” sikeredett a kialakult vírushelyzet miatt, így 2020 első felét leginkább az autó fejlesztésére szántam. Az autó maradt a jól bevált Skoda Felícia, amiben egy Yamaha Fzr gyorsasági motorblokk dolgozik. Kapott új hengerfejet, új hajtást, jobb féket, és készült hozzá egy szett murvafutómű is.

Szeptemberben részt vettünk a 15. Somogyi KFT Rallysta Tesztnapon, ahol jól vizsgázott az autó az új fejlesztéseknek köszönhetően. Novemberben rajthoz álltunk Bugyin, ami az első murvás versenyem volt. Élveztük a versenyt, de sajnos üzemanyag nyomásprobléma miatt fel kellett adjuk.

Gőzerővel készülünk 2021-re, az apró hibák is kijavítva, valamint készül az új dekor is. Reméljük, hogy sok versenyre eltudunk majd jutni jövőre. Hálával tartozom Gacsal Beatrixnek, Bogáti Viktóriának és Győri Balázsnak, hogy mindenben számíthatok rájuk. Nélkülük nem menne! Köszönöm.

Sok erőt, Jó egészséget Kívánok minden Kedves versenyzőtársnak és minden rali rajongónak.

Fotó: Pánya Peti, motorsport media

Author: rally24.hu