Karácsonyi üdvözlet! – 8. rész – Maiczen Ákos, Illés Zoltán, Bíró Ádám

Rendhagyó év volt 2020… Mint megszokhattátok év végén a bajnokságokban dobogós versenyzőkkel riportokat készítünk, ám mivel idén több bajnokság is elmaradt, így rendhagyóan kérdeztük a versenyzőket is…

 

Maiczen Ákos – BMW E36

Pár szlovák versenyen sikerült elindulni, ahol dobogóra állhattam. Terveztük Bíró Ádámmal Mezőkövesdet, és Kiskunlacházát, de sajnos nem jutottunk el. Az autó már nagyon megfáradt. A kasztnit rendbe tetettük, de a motor csere most se jött össze. Ezzel a motorral meg már nem sok értelme lett volna komolyabb versenyre menni.

Jövőre ha lehet majd versenyezni, akkor bele rakjuk az új motort ami már három éve megvan. ?

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Illés Zoltán – Diósi János – Peugeot 206 RC
A 2020 as évet a “vírus helyzet “miatt csak júliusban tudtuk elkezdeni, új navigátorral Diósi János személyében és szintet lépve a Rally2 ben.
A Salgó Rallyra nagy tervekkel készültünk, amit egy műszaki hiba és egy árokjárás pecsételt meg.
Az Eger Rally összeségében jòl sikerült, kategória 3.helyen kormányoztuk be az autót a célba.
A Vértes Rally-n műszaki problémák is hátráltattak, de célba értünk kategória 4. helyen.
A Pálháza Rally-t nagyon vártuk , készültünk rá, szenzációs pályákon autózhattunk, amíg egy motorhiba miatt kiállásra nem kényszerültünk a kategòria első helyéről.
Köszönjük a lelkes munkát a szerviz csapatunknak,valamint családunknak, szurkolóinknak, és mindenkinek aki segítette idei szezonunkat.
Kellemes Ünnepeket! És jövőre jó versenyeket kívánok!
Bíró Ádám – BMW E36
Az idei szezonban is a felsőzellői bajnokságra fókuszáltam, Strehovára is készültünk, de vagy elmaradt, vagy a munkám miatt nem volt jó az időpont. Zellőn sajnos csak 4 verseny volt, sikerült mindegyiken nagyon jól szerepelni. Vezetem az abszolút, a Master, az A4 és a Magyar kupát is. Nem tudom, hogy valamikor, ki lesz-e értékelve az idei év, sajnos a vírus mindent felborított… Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki segített az idei évben!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Elmesélnéd Te is a szezonod? Üzennél az olvasóknak? Keress minket Facebook oldalunkon privát üzenetben! Köszönjük!
Fotó: Zola
Author: rally24.hu