Illésék Rally1-ben folytatják!

Illés Zoltánék tavalyi Rally2-es szezonja kalandosra sikeredett, voltak dobogón is, de volt hogy az első helyről estek ki műszaki hiba miatt. Az idei tervekről kérdeztem a pásztói pilótát:

Hogy sikerült a felkészülés az idei szezonra?

A tavalyi évet egy motorhibával zártuk, úgyhogy volt programunk a télen. Határ István segítségével sikerült egy jó kis versenymotort készíteni a Peugeot 206 RC-be. Ennek bejáratása jelenleg is tart.

Mik a terveid, marad a Rally2?

Amikor megjelent a versenynaptár tervezet, szomorúan láttuk, hogy a szezon első versenyén a Salgó Rally-n nem mehet majd a Rally2-es mezőny, ezért navigátorommal Diósi Jánossal úgy döntöttünk, hogy feljebb lépünk a Rally1, ORC mezőnyében fogunk versenyezni 2021-ben. A csavar azóta a történetben, hogy a Salgó-t későbbre tették, ahol már lesz Rally2-es mezőny, de jelen állás szerint maradunk az ORC mezőnyben. Szóval ha lesz Boldogkő Rally, akkor ott kezdjük a szezont, ha esetleg elmarad akkor remélhetőleg Egerben.

Van valami elvárás  2021-re?

Szeretnénk helytállni az új mezőnyben, és egyszer-kétszer felállni a dobogóra, valamint a szponzorainknak is szeretnénk megjelenést biztosítani.

Köszönjük a támogatást: INTERWJOBS, Komp Trade s.r.o., Lavina, olajshop.hu, Cseke Gumi Kft., Micsu – Farm Kft., Mátraszesz Kft.

Sok sikert kívánunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Author: rally24.hu