Sok nógrádi vitéz elhullott az Ózd – Egri csatában!

Az ORB idei második fordulóján sem fogadta kegyeibe a nógrádi egységeket Fortuna istenasszonya. Az eső mellett többüknek technikai gondokkal is meg kellett küzdeniük.

Velenczeiék a pénteki prológon a bíztató harmadik időt autózták, ám másnap utolértek egy defektes versenyzőt, és az eső sem kerülte el őket. Vasárnap az Egri pályákon már sikerült abszolút harmadik időket autózni, de ez így is csak a hatodik helyre volt elég.

Az Alberti Szabolcs – Földi Niki kettős, az ORC második helyére hozta be a Micut, még a márkatárs Galgóczi – Borza páros a 9. helyet szerezte meg.

A Lovász Pál – Répás Zoltán kettős I20 R5-je folyamatosan  műszaki hibákkal küzdött, így csoda, hogy egyáltalán a 39. helyre sikerült bekocogniuk.

Az Illés Zoltán – Diósi János – Peugeot 206 RC hármas a kategória 5. helyét szerezte meg, kisebb – nagyobb kalandok árán! Vasárnap őket is megviccelte a technika ördöge, majd az utolsó szakaszon meg is forogtak.

A Rafael Tamás – Szabó Balázs – Porsche GT3-as szombaton a harmadik szakaszig jutott, itt mondta be az unalmast a Porsche váltója, így ők már csak a csapatfőnök Rigó Béla által készített spagettivel vigasztalódhattak a szervizben.

A Rally2-ben Ivonyék és Molnár Feriék is a második szakaszon estek ki műszaki hiba miatt.

Historicban Kreicsiék az elején a második helyen álltak folyamatosan, amég a leghosszabb szakaszon szerelniük nem kellett, itt sajnos annyi időt vesztettek, hogy a mezőny végén találták magukat. Másnap az esélytelenek nyugalmával és 13 perces hátránnyal várták a rajtot. Ennek ellenére folyamatosan dobogós időket autóztak, még nem a 12-es szakaszon ők is búcsúzni kényszerültek.

Rally3-ban Oroszkiék teszt kategóriában indultak. Folyamatosan abszolút közeli időket autóztak, de sajnos műszaki hiba miatt a negyedik szakaszon ők is feladták a versenyt.

Gratulálunk a célbaérkezőknek.  Találkozunk a Salgó Rally-n június 4-5-én!

Eredmények: www.rallylive.hu

Author: rally24.hu