2022.03.25-26. Salgó Rally

Megjelent  a Salgó Rally Guide-ja, amely szerint a verseny a szombati napon, az az március 26-án lesz, összesen több mint 100km-nyi gyorsaságival. Bár a gyorsasági szakaszok egyelőre nem publikusak, az útvonallap alapján valószínűsíthető, hogy a klasszikus Tótújfalu – Zagyvaróna (16,8 km), mellett a Nagybátony – Mártaalmás (10,5 km), és a Salgótarján (Forgách) – Kazár – Vizslás (7,4 km) szakaszok fognak szerepelni a 2022-es Salgó Rally programjában. A versenyzőknek a szakaszokat három körben kell majd teljesíteniük, azaz minden szakaszon háromszor fog elhaladni a Rally1 mezőnye, ugyan a kiírásban nem szerepel, de tervek szerint a Classic kategória autóit is láthatjuk pár szakaszon.

A szervizpark területét a Pécskő utca, és az Arany János út közötti útszakaszon jelölték ki a belvárosban, ez magában foglalja a Lakber mögötti részt, és a Városháza parkolóját is.

Az éjszakai Parc Fermé a szokásoknak megfelelően a Tóstrandon lesz a Kempingben, még a nappali a Klapka György téren, a céldobogó pedig a tavalyihoz hasonlóan a Kis Főtéren lesz.

Természetesen amint lesznek újabb infók cikkünket frissítjük.

Addig is böngésszétek ti is a Rally Guide-t, vagy a térképeket! 

 

 

Author: rally24.hu