Salgó Rally 2022 – minden infó + műsorfüzet

Egy nap, 9 szakasz, kicsit több mint 100km. Ez a Salgó Rally 2022 penzuma, amelyet 2022. március 25-26-án rendeznek a Nógrádi megyeszékhely, Salgótarján központjával, a már legendássá vált gyorsaságikon.

Az évadnyitón nagy visszatérőként köszönthetjük a tavaly előtti bajnok Vincze Ferencet, és ott lesz még a rajtnál Velenczei Ádám, Rafael Tamás a Porscheval, Határ Attila, Éhn Danival a jobbján, a Peugeot 306-al. A pásztói Illés – Diósi kettős, akik idénre beújítottak egy Peugeot 208 R2-őt. A Ladásokat Mócsányék, és Molnár Feriék képviselik majd megyei szinten.

A szervizpark idén Salgótarján belvárosában, a Pécskő, és Arany János út között lesz, így aki nem jut ki valamelyik szakaszra, vagy az internet mellett testközelből is szeretné látni a versenyautókat, versenyzőket, az itt megteheti. Sőt! A Céldobogó a Kis Főtéren lesz, szinte összeérve a szervizparkkal. 

Mint már említettem az interneten is követhető lesz a verseny a RallyRádió jóvoltából, nem csak képben, hanem hangban is az FM 105,7 Mhz-n

A hivatalos élő időeredményeket pedig a Hauser Results jóvoltából itt követhetitek nyomon. 

A verseny hivatalos információ közlő alkalmazása a Sportity App, itt megtalálható minden hivatalos információ a versenyről. 

Az alkalmazás letöltés után írd be a Salgo22 kódot, és máris a megfelelő csatornán találod magad! 

Belépő a szakaszokra 3000Ft/fő, 12 év alattiaknak ingyenes! Megváltása a gyorsaságik bejáratánál lehetséges.

A műsorfüzetünk pedig innen letölthető: https://rally24.hu/salgo2022.pdf

Author: rally24.hu