Ők lettek 22-ben az Egri vitézek!

Az utolsó szakaszon dőlt el az Eger Rally kimenetele, ugyanis a Fekete Gyula – Szegedi Máté kettős nyert, mindössze 0,8 másodperccel az ifj. Fogarasi Attila – Toloczkó Péter – Honda Civic trió előtt. Harmadik helyre a Zsebe Gábor – Mohácsi László páros hozta be a Skoda Feliciát. Mögöttük a navigátora révén nógrádi érdekeltségű Strider Zoltán – Apkó Andris – Peugeot 203 R2 hármas végzett. Ők végig ott küzdöttek az elejében, és ha nincs a szombati szuper speciálon a lassító érintésük, amelyért 10mp büntetést kaptak, akkor meg is lehetett volna a dobogó legalsó foka. Így mindössze 7.8 mp-vel maradtak le arról.

A többi nógrádi közül, végül Molnár Feriék betegség miatt, valamint Borzáék, és Ivonyék sem indultak.

A Deli – Losonczi páros a Lada kupa 7. helyére hozta be a vasat, a Kiskókai – Báttya kettős, pedig a P13 6. helyére érkezett a VFTS-el.

Rally3-ban is ádáz küzdelem zajlott… amit végül a BMW-s Békési – Tóth kettős nyert, a Hondás Gengék, és a Zákányi – Vidécz – Lada hármas előtt.

Egyetlen nógrádi reménységünk, az Illés – Diósi páros Peugeotjának motorja, az első szakaszon mondta fel a szolgálatot, így nekik a szakasz céljában véget is ért a verseny.

Gratulálunk mindenkinek!

Eredmények: www.hausserresults.hu

Author: rally24.hu