3 éve veletek!

Pontosan három éve 2019. május 24-én lett regisztrálva a rally24.hu domain név, és még ezen a napon el is indult egy béta verziójú oldal! A nógrádi ralisok blogja! A cél nem volt más, mint hogy eljussanak az információk a nógrádi, és az ahhoz közeli versenyekről a nógrádi versenyzőkhöz, és persze szóljon az oldal Róluk is, ne csak Nekik!

Ez a cél három év alatt mit sem változott, és ez az oldal, vagy blog, ki minek is nevezi, sosem akart több lenni, vagy többnek látszani, mint ami valójában.

Sokszor együtt örültünk, és nehéz időket is éltünk át együtt. Nógrádi bajnokok halálát, a pandémiát, és ahogy nőtt a rally24.hu népszerűsége megjelentek a nagyhalak is, hogy felvásárolják az egész brandet.

Van amikor nem minden a pénz, mert ez egy „becsületbeli ügy”! Továbbra is reklámok nélkül, saját zsebből történik az oldal fenntartása, persze a Ti tartalmi segítségetekkel is, és mindössze a szabadidőm a szűk keresztmetszet…

Szóval köszönöm a tudósításokat, a fotókat, videókat, és bármi infót, amit az oldal rendelkezésére bocsátotok, és remélem Veletek 10 év múlva is ugyanitt! 

Maradok Tisztelettel!

 

 

Author: rally24.hu