Mediterrán idő helyett monszun a versenyen!

Bár már előre sejteni lehetett, hogy nem lesz felhőtlen időjárás a hétvégi Mediterrán Rally-n, azért arra kevesen számítottak, hogy az eső szakadatlan fog szakadni mindkét napon. Ezzel feladva a leckét a Rally2, Rally3, Historic, Regularity és a Teszt mezőnynek is.

Sokakat megtréfált a víz, és hullottak is rendesen az autók. Ezúton is szeretnénk mielőbbi jobbulást kívánni a sérült versenyzőknek.

Na de térjünk vissza a versenyhez, hiszen Rally2-ben a legjobb páros, az abszolút 5. helyen célbaérő Strider Zoltán – Apkó Andris kettős lett, akik a Peugeot 208 R2-vel, megszerezték a kategória második helyét is!

Sajnos a Borza Balázs – Kökényesdi – Pap Dániel párosnak az 5. gyorsaságin kellett feladnia, ahol a Lada lendkereke kiszállt a buliból.

A Kiskókai – Báttya – Lada VFTS  hármas a P13 kategória 2. helyét szerezte meg a verseny végén, bár egy ízben egy defekt is hátráltatta őket.

A Historic mezőnyben az abszolút negyedik helyen végzett a Kreicsi Bálint – Ivony Csaba kettős, BMW-jükkel. Ők a D3 kategória harmadik helyét is megszerezték!

Gratulálunk nekik! 

Eredmények: https://hauserresults.hu/live/live.php?error=public&ev=186

Author: rally24.hu