A fiúk (és egy lány) a bányában dolgoznak!

Viccet félretéve… november 6-án rendezte az Andrew Motorsport a Tiszaújváros Transz Hegyi Szlalom 2022 elnevezésű versenyét Rudabányán.

A hely közelsége, és a pálya újdonsága miatt több nógrádi is kedvet kapott az induláshoz. Nem mellékesen zajlott már ezen a szakaszon Kazincbarcika Rally, úgyhogy sokaknak nem volt újdonság ez a szakasz. Hegyi szlalomként mindenképpen az! Már csak azért is, mert a 3.6 km-es kijelölt szakasz tartalmazott némi murvát is, a megszokott aszfaltos szlalomokhoz képest.

Az ötven rajtoló közül 46-an látták meg a célt, a három futam után, amelyből a legjobb futam eredménye számított. Az abszolút második helyen ért célba Borza Balázs Lada 2107-esével.

Ő a 3-as kategória második helyét is megszerezte.

És ha már a hármas kategóriánál tartunk… Holecz András nagy visszatérőként egy gömbölyű Suzuki Swift-tel a kategória ötödik helyére érkezett.

A négyes kategóriában is két nógrádi érdekelt volt. Csepela Ricsi a hetedik helyen ért célba a Compact BMW-vel, még az első versenyes Ádám Viktória a kilencedik helyre hozta be a Renault Clio-t.

Csepela Ricsi a 8-as kategóriába is nevezett, itt a harmadik helyet szerezte meg.

Gratulálunk mindenkinek! 

Eredmények: http://autoszlalom.hu/eredmenyek/?type=results&id=95&timeplan=Gy3

Fotó: Bittó Zsolt – Holecz András 

Author: rally24.hu