R-Cup Challenge 7. forduló nógrádi indulókkal

Tegnap rendezték az R-Cup Challenge idei, 7. és egyben záró fordulóját a mezőkövesdi reptéren. A több mint 4 km-es pályát négyszer kellett a versenyzőknek teljesítenük, a négyből a legjobb 3 futam eredménye számított a végértékelésnél.

A versenyen szép számmal indultak nógrádi versenyzők is, nemcsak azért mert sokan kedvelik ezt a pályát, hanem sok kategóriában még nyitott volt a bajnoki cím sorsa.

A legjobb nógrádi, a salgótarjáni Kadlót Józsi lett BMW-jével, aki mint verseny előtt elmondta tesztelni érkeznek az új fejlesztéseket, végül az abszolút 2., L2WD 2., és a Túra 2.0+ harmadik helyét szerezte meg.  Szóval felköthetik a textíliát jövőre az ellenfelek.

Csakúgy, mint Kerekes Bence ellenfelei is, aki 17 évesen egy Lada 2105-el megnyerte a Lada 1.6+ kategóriát, és az abszolút 19. helyen ért a célba. Így a bajnokságban a „nagy” Lada kupa ezüstjét szerezte meg.

J4F kategóriában Pál István Bence 13. Ladájával, még Csepela Ricsi 22. lett BMW-vel, ám ez a kategória mint tudjuk látványról szól nem az eredményről.

És ha már Ricsi itt szóba került, ő indult S2.0 kategóriában is, ahol már a stopper ellen nyomta a gázt, és a negyedik helyen ért célba.

S1.6 alatt Boros Bernárd Suzukijával a 9. Pöttler Anton Hondával a 10. helyen végzett.

T1.3-ban Kilczin Zsolt második helyet szerzett Toyota Corollával.

T1.6-ban Csincsik Donát a 15., még a Gr. A-s Ladáknál negyedik lett.

T2.0-ban Molnár Feri a 14. helyet szerezte meg, ezúttal a Lada helyett, egy 120D BMW -vel.

Gratulálunk mindekinek, a szervezőknek pedig köszönjük, hogy idén is összehoztak egy ilyen színvonalas és népszerű sorozatot! 

Eredmények: http://autoszlalom.hu/eredmenyek/?type=results&id=99

 

 

 

Author: rally24.hu