Karácsonyi üdvözlet 2. rész – Bubu, Kerekes Bence, Oroszkiék

Nógrádi versenyzők mondják el, milyen volt a 2022-es évük:

Faragó Gábor (Bubu) – Száger Eszter/Faragó Csaba – Lada Samara/Lada 2105

Kalandos, és változatos évet zárunk, ez volt az első szezonunk a „kockával”. Több, mint 10 versenyen sikerült indulni idén a két autóval. Voltak apróbb műszaki hibáink, volt hogy Én is hibáztam, de sikerült mindig célba érnünk. (Itt szeretném megköszönni a szervizt, és az alkatrészeket Kerszonéknak, Kis Lalinak, és Morgónak!)

Szlovákiában sikerült egyszer a Lada Kupa második helyét megszerezni, ami jó érzéssel töltött el.

Az év második felében a 2105-ös Kerekes Bencénél teljesített szolgálatot, amellyel több nyert verseny után az R-Cup Challenge „nagy” Lada Kupa második helyén végzett összetettben. Ezúton is Gratulálok neki!

Szeretnénk még az idei évet megkoronázni egy Szilveszter Rallye-val, és jövőre, ha lehetőségünk lesz rá, akkor versenyezni ismét mindkét autóval.

Köszönöm mindenkinek a segítséget, és a támogatást a Használtautó.hu-nak, valamint a Gulf-nak!

Kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Benzingőzös Boldog Új Évet Minden olvasónak!

Kiemelt fotón: Faragó Gábor 

 

Kerekes Bence – Lada VFTS

A 2022-es szezon elég tartalmasra sikerült. Rengeteg új tapasztalattal lettem gazdagabb. Új pályákon mehettem (Királyszentistván, Cereden 2-szer is).

Az év elején még csak az volt a cél, hogy a lehető legtöbbet menjek, mintegy felkészülés a 2023-as évre, amikor már tervezünk több gyorsaságis versenyeken indulni.

Eközben, ahogy haladt a szezon egyre inkább úgy tűnt, hogy ebből még lehet valami egészen jó is. Végül, nagy küzdelemben sikerült megszerezni az R-Cup Challenge bajnokságában a Lada Gr.H. 1.6+ második illetve a Túra 2000 negyedik helyét.

Itt szeretném megköszönni azoknak, akik ehhez hozzásegítettek: a szüleimnek, Faragó Gábornak, a Rally24-nek, és mindenkinek aki a pálya mellett szurkolt.

Áldott Békés Karácsonyt és Boldog, Sikerekben Gazdag 2023-as Évet Kíván mindenkinek a Kerszon Racing csapata!

 

Oroszki Tamás – Oroszki Lili – Opel Astra OPC

Az idei szezonunk rövid volt, de annál inkább végre sikeresebb! Sajnos tavalyi évben mindegyik versenyen kiestünk apuval. Idén lett egy egészen más kocsink, amit az idei Kazincbarcika Rally-n próbáltunk ki, és ha jól emlékszem egy ceredi R-Cup verseny volt előtte, ahol ugyan úgy részt vettünk. Az volt az első éles bevetése az autónak nálunk.

Jól szerepelt, kicsit más volt mint egy BMW, de jól éreztük magunkat, és ott szereztünk egy kis kupát is. De ami igazán jól esett a lelkünknek, az az hogy, megtörtük végre az átkot, és az idei Kazincbarcika Rally-n sikerült felállnunk a dobogó második fokára!

Ez volt az egy verseny, ahol részt vettünk mint induló. Jövőre szeretnénk több versenyen elindulni és megmérettetni magunkat!!!

Az Oroszki-Oroszki páros Nagyon Kellemes és Bébkés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kíván a nezőknek akik lelkesen hidegben, fagyban, forrósàgban állnak a pálya szélén!!

Jövőre találkozunk srácok-lányok!?❤️?

Fotók: Salánki Gábor, Nagy Richárd, Saját

Author: rally24.hu