Nyerges Rallye – Vértes Trophy nógrádi indulókkal

Hétvégén rendezik a Nyerges Rallye-t az ORB2, ORB3, valamint a Historic mezőny számára.

A verseny Nyergesújfalu központtal kerül megrendezésre, vasárnap a népszerű Tatabánya Rúgógyári, és a Lábatlan – Bajna szakaszokon. 

Rally2-ben indul Illés Zoltán, Tóth Lászlóval az oldalán a már tavaly bemutatott Peugeot 208 R2-vel. Molnár Feri Lada 2107-el, valamint Ivony Csaba – Kiss Norbert (Indián) navigálásával a már megszokott E36 kompóttal. Hervai Robinak ezúttal Szőllős Róbert ‘Báttya’ fogja mondani a bibliát, egy Lada 2105-ben.

Rally3-ba nevezett Borza Balázs, Kökényesdi – Pap Dániellel, és az idén új dizájnt kapott Lada 2107-el. Szintén a „hármasok” mezőnyében láthatjuk Holecz Andrást, Holtner Istvánnal a jobb1-ben, és az elmaradhatatlan sárga Suzuki Swift-el.

Minden infó: https://rallylive.hu/crumerum-nyerges-rally

Szintén ezen a hétvégén, szombaton (április 29.) a környéket is érintve rendezik a Vértes Trophy-t, amely a Millers Oils Classic Kupa idei első állomása. A hatvan veterán jármű között lesz, több mint tíz Porsche, és a Faragó Gábor (Bubu) – Száger Eszter kettős is indul, a fekete Lada Samara-val.

A Vértes Trophy a törökbálinti Auchan parkolóból rajtol 10 órakor, és többek között áthalad a mezőny Biatorbágy, Páty, Zsámbék, Szomor, Gyermely, Bajna, Héreg, Tatabánya, Nyáregyháza, Csabdi és Mány településeken, ahol 1/100-as ügyességi szakaszok várnak majd az indulókra.

A cél a Zsámbéki Rakétabázisnál  14 órakor lesz! Természetesen várnak mindenkit szerettel a rendezők!

Bővebb infó: https://classicsprint.hu/

Hajrá Nógrád!!!

Author: rally24.hu