Salgó Rally 2023 – május 25.-27.

Mint arról korábban beszámoltunk egy hónap múlva rendezik a Salgó Rally 2023-at, amely ORB, ORC, Historic, Rally2 és Rally3-as verseny is lesz egyben.

A TRP Hungary Kft., mint a verseny rendezője, ma megjelentette a hivatalos versenykiírást, amely itt letölthető.

Elindult a nevezés is az online felületen. Nevezési zárlat május 17. éjfél! 

Amit már most tudunk… a szerviz a 21-es úton, a Park fermé idén is a Tóstrandon lesz, a versenyiroda és a technikai átvétel a salgótarjáni Sportcsarnokban, illetve előtte lévő parkolóban, a sajtótájékoztató a KultPont Kávéházban május 23-án 11 órától! 

Az ORB, ORC, Historic mezőnyre több mint 131 km , a Rally2 -re 71,6 km, a Rally3-asokra pedig 59,6km-nyi gyorsasági szakasz vár majd.

A verseny 26-án pénteken rajtol az ORB, ORC, Historic, és a Rally3! részére 6 gyorsasági szakasszal. Másnap még 5 vár majd rájuk, a Rally2 mezőnyével kiegészülve, viszont ezen a napon a Rally3 -asok már nem mennek!

A gyorsasági szakaszokon kijelölésre kerülnek fizetős szurkolói zónák. A belépődíj egységesen bruttó 3.000 Ft / fő, mellyel az összes ilyen terület látogatható, 12 éves kor alatt ingyenes. Ezeken a helyeken megtalálhatóak lesznek büfék, wc-k és hulladékgyűjtő edényzetek is.

A pályák mentén feltüntetett egyéb nézői pontok és a szervízpark díjmentesen látogatható!

Amint hivatalosak lesznek a gyorsasági szakaszok cikkünket frissítjük!

Hivatalos oldal: salgorally.hu

 

Author: rally24.hu