56. Mecsek Rallye: Vincze újabb lépést tett a 2023-as bajnoki cím felé!

A szécsényi Vincze Ferenc – Percze Nándor kettős nyerte az 56. Mecsek Rallye-t, ezzel újabb lépést tettek a bajnoki cím felé! Helybéli születésű nagy „riválisának” Velenczei Ádámnak sajnos nem volt szerencséje, és a második nap első szakaszán 170-nel lesodróttak az útról a mezőny egyetlen új Skoda Fabia RS-ével. Szerencsére senki nem sérült meg az autón kívül, amellyel így nem volt további folytatás.

Peugeot 208 Kupában motorprobléma miatt az első szakasz rajtja után 500 méterre állt ki a Határ Attila – Éhn Dániel kettős.

ORC-ben a Tóth Ottó – Ripka Attila páros, a második napon, a második kör elején Árpádtetőn álltak ki szintén műszaki hiba miatt.

Az ifj. Kerék György – Schmidt Balázs – Lada VFTS hármas a P12 harmadik helyét csípte meg.

Rally2-ben Molnár Tominak a nógrádi származású Bakos István navigált, és az abszolút harmadik helyet szerezték meg a Citroen C2R2-vel.

Rally3-ban az 5 szakaszból végül csak kettőn mérték rendesen az időt. Borzáék jól kezdtek, de a második szakaszon beestek, és az így szerzett kb. egy percnyi hátrányt már nem igazán tudták a hátralévő egy szakasz alatt ledolgozni. Így az abszolút 8. P12 kategória negyedik helyére érkeztek, feleségével Szilvivel. Értékes pontokat szereztek a P12 kategóriában, a Ladával.

Krampek Nándi mellett ezúttal Oroszki Lili diktálta az itinert, és Borzáék mögött a P12 ötödik helyén végeztek a Ladával.

Gratulálunk mindenkinek! 

Eredmények: www.haueserresults.hu

Fotók: facebook

Author: rally24.hu