Ünnepi üdvözlet! – Kadlót Józsi

Kadlót Józsi – BMW e46, e46 Coupe, e36 Compact

Nagyon jól indult az évünk a csapattal,szinte azt éreztük nincs akadály! A kék drága 4e6 -om hibátlanul tette a dolgát, bár kisebb problémák voltak pl. féltengely, de nagyobb gondunk nem volt vele!

Ahol indultunk ott mindig sikerült az abszolút 5-ben, és kategória 1-3 helyeken végezni!

De jött a fekete leves Oroszlányban, ahol az első kör abszolút 1. helyén álltunk, és sajnos mi a sprint eredményeket néztük, így gyorsulni akartunk ami már mostmár hatalmas kár volt, mert a második körben lementünk az útról, és fának csapódtunk, ahol sajnos az autó totálkáros lett 🙁

Itt egy nagy dillemma jött rám és akkor abban a pillantban abba szerettem volna hagyni az egészet, de ez kb. estig tartott, ahol már kinéztem egy masik e46 ot! Egy napra rá meg is vettem!

 

Innen indult ránk egy rossz hullám év végére!

Az új coupet teljesen szét kellett szedni, mert semmi sem volt jó a mi kezünknek és érzetünknek,  így ami a kékből menthető volt, az át ment bele és építettük szépítettük! Utána jött , hogy kell bele vennünk egy ECU-t ,így hát a Maxeccu mellett döntöttünk!

Két versenyen üzemanyag problémákkal küzdve mentünk!

Most látszódik megoldódni a probléma, és szeretnénk év elején sokat tesztelni menni km gyűjteni!

Szerintem ennek ellenére nem zártunk rossz évet ha minden igaz R-Cup abszolút 2. hely, és túra 2.0+ kategória 2. hely,  Bmw kupában még nem tudjuk, hogy első vagy másodikok lettünk. Szerintem a nehézségek ellenére ez nagyon jó!

 

Év közben beszereztünk egy BMW e36 Compactot is, amelyet szlalom versenyekre szántunk, még Petőfibányán a nézőknek autóztunk, Kunmadarason teszteltük a gépet!

Köszönöm a támogatóimnak a kitartó lendületet:

Nima trans kft

Borgula Lízing kft

Kő a térben

LA koma vendéglő

Autoshop

Pocak büfé

Kadlot Garage

Köszönöm csapatomnak a kitartó erőteljes munkájukat!

Jövőre teljes lendülettel érkezünk!

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

 

Fotók: Beküldött, Kollár SportFotó, Salamon Zoltán

Author: rally24.hu