Ünnepi Üdvözlet! – Ivony Bálint

Ivony Bálint – Kiss Norbert „Indi” –  BMW 1

Ebben az évben eljött egy nagy változás az életemben a versenyzéssel kapcsolatban. Sikerült Molnár Feri 1-es BMW-jét megvenni, úgyhogy ez az év ennek a tanulásáról szólt. 3 versenyben egyeztünk meg apummal, ez sikerült is (nagyrészt).

Év elején Dolna Strehovában kezdtünk, ahol sikerült megismerkednem az autóval, és bele is szerettem. Iszonyat nagy élmény ezt az “olajkályhát” vezetni. Egyébként Szlovákia előtt még volt egy eseményünk: a Tesco parkolós jótékonysági csúszkáláson is részt vettünk, ami nagyon tetszett, és nagyon örültem, hogy ha nem is nagy dologgal, de tudtunk mi is segíteni Szilágyi Ricsinek a nevezésünkkel.

Idén is ellátogattunk Kiskunlacházára, ahol tényleg kijött az autó minden ereje. Kicsit örültem is, mert úgy éreztem a nap végén, hogy amit abból a kocsiból ki tudtam hozni, azt sikerült.

És akkor jött a nagy döntés. Apum navigátorával, Kiss Norbi “Indi”-vel beszéltük, hogy jó lenne egy sprintre benevezni év végére. Megtaláltuk a felsőnyárádi sprintet, ami nagyon tetszett, mert az egyik általam használt szimulátorban be is tudtam gyakorolni a pályát. A szombat tökéletes volt, nagyon élveztem a pályabejárást, és rengeteget tanultam Inditől. Vasárnap hajnalban viszont megérkezett a vihar. A fehér aszfalt elázott, mintha jégen mentünk volna egy nagyon nyomatékos autóval. Nem is tartott tovább sajnos a verseny 500 méternél. De így is talán életem leghasznosabb autós hétvégéje volt, sokat tanultam belőle, és a kocsinak sem lett nagyobb baja.

 

Remélem, hogy jövőre is találkozunk!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok minden olvasónak! 

Fotók: beküldött

Author: rally24.hu