Ünnepi üdvözlet! – Rally24.hu

Itt az év vége, talán kicsit megpihenhet az ember. Lezárjuk az évet, végig summázzuk mi is történt velünk az idén! Ha a Nógrádi ralis eredményeket nézzük akkor mondhatjuk sok jó!

Sok jó, hiszen van egy Országos Rally Bajnok párosunk a Vincze Ferenc – Percze Nándi kettős személyében, aztán vannak a kategóriákban kiemelkedő dobogósaink mindhárom ORB bajnokságban. Aztán itt van az R-Cup Challange… itt is több Nógrádi versenyző ért el szép eredményeket.

Lássuk a versenyeket… volt egy Salgó Rally-nk, Rallysprint Cereden, és a közelben is több rali, kisebb amatőr verseny, szlalom is.

Közel 60 cikk jelent meg a Rally24.hu oldalon, Facebookon több száz hírt osztottunk meg!

Szóval Én úgy gondolom jó évet zártunk minden téren!  Remélem Ti is így gondoljátok!

Köszönöm az anyagokat, amiket küldtetek, legyen az cikk, videó, vagy éppen fotó! Köszönöm a dícsérő szavakat, a kritikákat, amikből építkezhet a Rally24.hu. És persze Köszönöm, hogy olvassátok az oldalt! 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Minden jóban, főleg Raliban Gazdag Új Évet Kívánok ! Kívánom, hogy a jövőben minden álmotok váljon valóra! 

És mit is hozhattam volna nektek erre az Ünnepi alkalomra, egy régi havas, vagy inkább jeges videót. Amely a Salgótarján, Sugár út, és a Vizslást összekötő földúton rendezett téli rallysprinten készült, talán 2005-ben, ha jól emlékszem.

 

Author: rally24.hu