II. Cyclekart bemutatófutam és Mátra Tophy Salgótarján belvárosában!

2024. május 25-én már másodszorra lepik el a különleges, egyedi építésű Cyclekartok Salgótarján belvárosát. És nem csak ők lepik majd el, hanem azok a veterán és youngtimer autócsodák is, amelyektől tátva marad az ember szája.

Tavaly is rengeteg embert érdekelt a Cyclekartok viadala. Ezek egyedileg készített régi versenyautók másai, amelyeket gokart motorok hajtanak. Nemcsak vezetni élmény őket, hanem nézni is versenyüket. 

Először reggel 9 órától a Cyclekartok veszik birtokba a Salgótarján Fő tere körül kialakított pályát, az időmérő után 11 órától következnek a futamok, majd a Millers Oils Classic Kupa – Mátra Trophy mezőnye érkezik. Ők reggel tízkor indulnak Hatvanból, és a Mátrát meghódítva 14 órakor érkeznek vármegyénk székhelyére.

Különpróba vár itt is az indulókra, a kijelölt pályát előre megadott időre kell teljesíteni századmásodperce pontosan. Ezek után a díjkiosztóra kerül majd a sor várhatóan 16:30-tól.

A salgótarjáni születésű Faragó Gábor (Bubu), és navigátora Száger Eszter rendszeres szereplői a Millers Oils Classic Kupának, találkozhatunk velük és a zöld Subaruval is az idei Mátra Trophy-n!

A Mátra Trophy nevezési listáját itt találjátok meg. Magáról a sorozatról pedig www.oldtimerrally.hu oldalon olvashattok!

A pontos program a lenti plakáton olvasható:

Author: rally24.hu