Maiczen Ákos a 2019-es HRC A4 kategóriájának bronzérmese!

Maiczen Ákos a tavalyi kategória bajnoki cím után, idén a harmadik helyet szerezte meg az A4-es kategóriában a 2019-es Hobby Rally Cup bajnokságában…

Ákos hogy alakult az éved?

Ez az év nekem kicsit nehezebb volt mint a tavalyi. Valahogy nem ment annyira jól, Ádámtól (Bíró) az első versenyeken kikaptam, ráadásul egy versenyt ki is hagytam. Ezek után már viszonylag hamar tudtam, hogy nincs esély megismételni a tavalyi kategória bajnokságot, és lazábban vettem az egészet.

Márton Imre – Maiczen Ákos

Mennyivel volt erősebb idén a mezőny?

Vagy a mezőny lett erősebb, vagy én lettem lassabb, de az tény hogy most már nem egyszerű nyerni! 🙂

Tuti van olyan verseny amire szívesen emlékszel?!

Az év végi versenyek tetszettek jobban, de tulajdonképpen mindegyik jó volt. Az autó (BMW e36) gyakorlatilag egy rossz hang nélkül bírta az egész évet, és minden alkalommal öröm volt vele versenyezni.

Kik segítettek idén?

Bíró Ádámmal egymást segítettük 🙂. Rajta kívül Kiss Sanyinak köszönjük a sok olcsó gumit. A versenyzőtársaink is sokmindenben segítettek, de ez itt teljesen természetes, ezt különösen szeretem ebben a bajnokságban.

Tudod már mi lesz jövőre? Persze 2020… de azon kívül?

A tervek most is ugyanazok mint tavaly év végén. Jó lenne kicsit rendbe rakni a kocsit, azért már látszik rajta a sok év küzdelem. De az a helyzet hogy lusták vagyunk, meg nem is érünk rá, úgyhogy lehet hogy ez most is csak terv marad. 🙂 Sok alkatrészt megvettünk már hozzá, de beépíteni még nem volt idő. Valószínűleg jövőre is indulunk a lehető legtöbb versenyen, amíg a kocsi bírja.

Így legyen! Köszi a riportot! Gratulálok és találkozzunk februárban az első versenyen! 

Olvasd el mit nyilatkozott tavaly Maiczen Ákos: itt

Author: rally24.hu