A dobogó második fokára állhatott Vízvári Vivien!

Vízvári Vivien nemcsak a Hobby Rally Cup sorozatában vitézkedett és nyerte meg kategóriáját 2019-ben, hanem a Rally Show Dolná Strehová  versenyein is indult pár versenyen, ahol szintén dobogóra állahatott a Női kategóriában. A második helyet szerzte meg!

Kérlek értékeld a 2019-es RSDS szezonod.
Az év elején nagy lelkesedéssel vágtam neki az RSDS bajnokságnak, de már a második versenyt sajnos ki kellett hagynom (egyéb okok miatt), majd a harmadikat is. Innentől kezdve kissé elvesztettem a motivációmat, hiszen jó nagy ponthátrányban voltam a bajnokságban, és már-már majdnem elengedtem az idei szezont. Aztán felszívtam magam és a még hátralevő 3 versenyen indultam, mert hát ,,kell a pont” – gondoltam én. És meg is szereztem azokat a pontokat, amik kellettek nekem, így év végén a női kategória 2. helyén zártam, csupán 5 ponttal lemaradva az első helyről. Ami szerintem nem olyan rossz.

Melyik versenyt emelnéd ki a sorozatból? Melyik az amelyik idén a legkedvesebb volt a számodra?
Az elsőt. Volt szerencsém két hasonló, de eredményben teljesen mást hozó Peugeot 306-sal indulni, két különböző kategóriában. Igazán izgalmas volt egy nap két autót hajtani, és érezni a különbséget köztük.

Idén tervezed – e az indulást az alsósztregovai versenyeken?
Az előző interjúban is felmerült hasonló kérdés, akkor még azt nyilatkoztam, hogy nem tudom hogyan alakul a 2020-as szezonom. Ez azóta már körvonalazódott, és arra az elhatározásra jutottam, hogy pihentetem a versenyzést, leteszem a gépet. Biztos vagyok benne, hogy hiányozni fog ez az egész, a versenytársak, a hangok, a szagok és az érzések amit ez a sport ad. De nézőként biztosan kint leszek minden versenyen, hiszen nem tudnék csak úgy itthon ülni, miközben kint égetik a benzint.

Említsük meg kik segítették az idei versenyzésed.
Év elején a Határ Motorsport támogatott, majd a szezon hátralevő részében Telek Viktor és csapata szervizelte az autómat, Vízvári Szabolcs, Kohánka Dávid is segítette a 2019-es évemet. Továbbá Kiss László E.V. – Autószerviz, Tóth Autószerviz és Rozgonyi Csaba járult hozzá a versenyeken elért sikereimhez. A versenyzésemhez szükséges kenőanyagokat a GULF Lubricants Hungary Kft. biztosította számomra. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, a támogatást, a szerelést és a bizalmat! Köszönöm azoknak az embereknek is, akik szurkoltak nekem minden verseny előtt és alatt. Nem értem volna el ilyen szép eredményeket egyedül, szóval az én sikereim a fent felsorolt emberek sikerei is!

Gratulálok az eredményedhez!  Bízom benne, hogy nem csak a pálya szélén találkozhatunk majd veled!

Olvastad Vivien előző riportját? Hát akkor most itt a lehetőség!

Fotók: BigBeni, Zola Media Racing, Magio Photo

Author: rally24.hu